Heb het LEF 's!

Zit je in een lastige situatie met je werk en zit je vast? Of ben je de dupe van een reorganisatie en voel je je onzeker? Of heb je het juist zo druk dat je niet meer weet wat je moet doen en raak je juist passief? Lees dan even verder.

Training “Heb het LEF ‘s!” verzorgt een training die jou letterlijk en figuurlijk in beweging laat komen. Hier gooi je de handdoek niet in de ring maar ga je knokken om je doel te bereiken. 

Heb het LEF ‘s! gebruikt de bokssport als metafoor in haar training. Theorie, praktijkvoorbeelden en ervaringen uit het dagelijks leven worden afgewisseld met boksen. Naast het praten over, ga je in deze training ook ervaren en voelen. Het geeft nieuwe inzichten, het maakt je wendbaar voor verandering en niet onbelangrijk: het is ook leuk en gezond!

Met mijn persoonlijke benadering en betrokkenheid zorg ik voor een optimale sfeer tijdens de training. Afwisseling van theorie, opdrachten en het praktisch ervaren en voelen in de ring helpt deelnemers om zichzelf nog beter te leren kennen. Duidelijk wordt wat jouw doel is en wat je kwaliteiten zijn en tegelijkertijd ook waar je nog uitdagingen hebt liggen. Met dit inzicht kun je je vaardigheden direct toe passen in je dagelijks(e) leven/ werkzaamheden en kun je stappen maken om je doel te verwezenlijken.

 Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

Doelen stellen
Impact van communicatie
Feedback
Kwaliteiten
Zelfreflectie
Grenzen stellen
Boksen
   

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met me!

 "Failure is not an option, it's a step." - Nike

 

top